MANİSA / YUNUSEMRE - Halil Yurtseven İlkokulu

Ock

Manisa Sana Kanım Feda projesi kapsamında Halil Yurtseven İlkokulu okul bahçesinde  öğretmenler  ve veliler tarafından kan bağışı yapıldı.  Kan bağışına veliler ve okul personeli yoğun ilgi gösterdi. Halil Yurtseven İlkokulu Müdürü Reşat Akyüz kan  bağışına katılımın yoğun olduğunu söyledi. Reşat Akyüz "Manisa Sana Kanım Feda projesi kapsamında okul bahçemizde Kızılay'a kan bağışında bulunduk. Velilerimiz ve personelimiz yoğun ilgi gösterdi. İki ve üzeri kan bağışçısı getiren  öğrencimize madalya vereceğiz. Ayrıca sınıf bazında   çok kan  bağışçısı getiren  üç sınıfımıza   sürpriz  hediyemiz olacak. Okul olarak  Kızılay'a kan bağışı yaparken öğrencilerimize de  kan bağışının önemi ve Kızılay  hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimiz Kızılay'ı daha yakından tanıma fırsatı yakaladılar. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Veliler ise kan vermeye geldikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler ve etkinliğin  her kurumda belirli aralıklarla yapılmasını istediler.  Ayrıca etkinlikte  emeği geçenlere teşekkür ettiler.

2A Sınıfı Satürn Gezegeni Sergisi

Ara

Rehber Öğretmenimiz Tülinay Kaplan; 4. Sınıf velilerimize Manisa Ortaokulları ve ortaokullara kayıt hakkında bilgilendirme semineri verdi.

Velilerimiz seminerden edindikleri bilgiler için çok teşekür ettiklerini dile getirdiler.

Rehber Öğretmenimiz Tülinay Kaplan' a çok teşekkür ederiz.

Ara

Yunusemre MEB tarafından düzenlenen geleneksel öğretmenler arası çocuk oyunları turnuvalarında okulumuz mangala oyunu ilçe birinci ve kalaleli yakan top oyununda ilçe 3. oldu.

Öğretmenlerimize madalyaları ve kupaları okulu müdürü Reşat Akyüz tarafından verildi.

Tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Yerli malının önemine değinilen programda, öğrencilere meyve paketi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi kırtasiye seti armağan edildi.

Yerli tüketimin bilinçli olarak artmasını amaçlayan Yerli Malı Haftası kapsamında Manisa Sebze ve Meyve Halinde program düzenlendi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Okul Aile Birliği Okulumuzdaki Öğretmenlerimize ve Okulumuzdan Emekli Olan Öğretmenlerimizi de Davet Ederek Öğle Yemeğinde İkramda Bulundular.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Anısına öğretmenlerimizle okul bahçemize fidan diktik.

Sağlık ve mutluluk içinde nice eğitim-öğretim yıllarına...

Kas

Okul müdürümüz Reşat AKYÜZ 24 Kasım öğretmenler gününde 2023 yılında emekli olan ve başka okula geçiş yapan müdür yardımcısı Recep Avcı öğretmenlerimizi plaket taktim etti. Ayrıca bütün Halil Yurtseven öğretmenleriyle birlikte günün anlam ve önemini kutlamak için yemek düzenledi.

Kas

10 Kasım 1938 yılında hayata gözlerini yuman Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. Yılında Halil Yurtseven  İlkokulunda  anıldı.  Törene  Halil Yurtseven  İlkokulu Müdürü Reşat Akyüz, okul idaresi,  öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

HALİL YURTSEVEN İLOKULU 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA GÜNÜ HAZIRLIKLARI

Kas

Halil Yurtseven  İlkokulu Müdürü Reşat Akyüz katılımın yoğun olduğunu  ifade etti ve emeği geçenlere teşekkür etti. Müdür Reşat Akyüz " okulumuzda okul aile birliği tarafından okul bahçemizde kermes düzenlendi. Öğrencilerimiz kermeste alış veriş yapmasını öğreniyor. Alış veriş  kültürü kazanıyor. Ürün alıyor ücretini ödüyor  ve para üstü alıyor. Kermese velilerimizin  ve öğrencilerimizin  katılımı yoğun oldu. 24 sınıfımız var 24  stant açıldı. Her sınıf bir stant açmış oldu. Biz velilerimiz öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle büyük bir aileyiz. Kermeste emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Kas

Anasınıfı Öğrencilerimiz İtfaiye Merkezini Gezdiler.

Kas

Öğrencilerimiz eğlenerek el kuklası yaptılar. Kuklaları tamamlayarak birlikte grup çalışması deneyimi yaşamış oldular.

Kuklalara ses vererek kısa bir canlandırma gerçekleştirdiler.

Kas

Özel eğitim sınıfı öğrencilerimiz öğretmenlerinin eşliğinde Şehzadeler parkına gezi düzenlediler.

Kutlama etkinliklerimiz çok beğenildi ve yerel basında haber oldu.