MANİSA / YUNUSEMRE - Halil Yurtseven İlkokulu

Halil Yurtseven İlkokulu Cumhuriyet’in 100. Yılında 100 balon gökyüzüne bıraktı

Halil Yurtseven İlkokulu  veliler ve öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında okul  bahçesinde  bir araya geldi.

Cumhuriyet’in 100. Yılını coşkulu bir biçimde kutlayan Halil Yurtseven İlkokulu velilere ve öğrencilere unutulmaz bir 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaşattı.

Günün anlam ve önemi anlatıldı,  öğrenciler şiirler okudu, Cumhuriyet’in 100. Yılına özel 100 kişilik  koro gösterisi ve 100 balon gökyüzüne bırakıldı.

Halil Yurtseven İlkokulu   öğrencileri ve veliler,  cumhuriyetin 100.yıl coşkusunu doyasıya yaşadı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl kutlamalrına Okulumuz Büyük Bir Heyecan ve Sevinçle Hazırlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı için bütün sınıflarımız hepbirlikte çoşkuyla sınıflarını ve panolarını süsledi.

Okul panolarımız ve giriş köşemiz çeşit çeşit güzel tasarımlarla hazırlandı.

Emeği geçen herkese çok teşekürler.

Ekm

Manisa İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Uğurelli ve Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Özgür Yıldız okulumuzu ziyaret etti.

Halil Yurtseven İlkokulu olarak Sayın Manisa İl Milli Eğitim Müdürümüz  Mehmet Uğurelli'yi okulumuzda ağırlamaktan onur duyduk.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100 . yılında İzmir’de gerçekleştirilen Dünya’nın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali #TEKNOFEST2023'e 3-C sınıfı  öğrencilerimiz katılım sağladı.

Eyl

Kitap fuarımız öğrencilerimize kitapları sevdiren, okuyucuları yeni kitaplarla ve yazarlarla buluşturan önemli bir kültürel buluşma alanı oldu.Öğrencilerimizin Kitap Fuarı gezisi okuma kültürünün yaygınlaşmasına sebeb oldu. Aynı zamanda gezimiz kitap okumaya teşvik edilmesine katkılar sağladı.

Haz

2/B  SINIFI ÖĞRETMENİMİZ HATİCE DÖNMEZ ÖĞRENCİLERİ,VELİLERİYLE YIL SONU KAHVALTI ETKİNLİĞİ DÜZENLEYEREK 2. SINIFI BİTİRMENİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTILAR.

Haz

4E sınıfı öğrencileri  birbirine yazdığı mezuniyet yıllığı dijital ortama aktarıldı.

Haz

OKULUMUZ KIZ VE ERKEKLERDE, MANİSA İL MAHALLİ OKULLARARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA ÜÇÜNCÜ OLMUŞTUR.ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER VE ANTRONÖRLERİ İLKNUR ÇALIK -MEHMET HULUSİ ÇALIK ÖĞRETMENLERİMİZE EMEKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

1/A SINIFI ÖĞRETMENİMİZ  NEŞE PARLAK ÖĞRENCİLEYLE OKUMA BAYRAMI  ETKİNLİĞİ  GERÇEKLEŞTİRDİ. ŞARKILAR SÖYLEYEREK ,ŞİİRLER OKUYARAK  EĞLENDİLER.

Haz

4/A SINIFIMI ÖĞRETMENİMİZ CANAN ÇİFTÇİ ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİYLE DÜZENLEDİKLERİ YIL SONU PİKNİĞİNDE EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER.