MANİSA / YUNUSEMRE - Halil Yurtseven İlkokulu

Halil Yurtseven İlkokulu öğretmen ve velileri Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Manisa Sana Kanım Feda projesi kapsamında Halil Yurtseven İlkokulu okul bahçesinde  öğretmenler  ve veliler tarafından kan bağışı yapıldı.  Kan bağışına veliler ve okul personeli yoğun ilgi gösterdi. Halil Yurtseven İlkokulu Müdürü Reşat Akyüz kan  bağışına katılımın yoğun olduğunu söyledi. Reşat Akyüz "Manisa Sana Kanım Feda projesi kapsamında okul bahçemizde Kızılay'a kan bağışında bulunduk. Velilerimiz ve personelimiz yoğun ilgi gösterdi. İki ve üzeri kan bağışçısı getiren  öğrencimize madalya vereceğiz. Ayrıca sınıf bazında   çok kan  bağışçısı getiren  üç sınıfımıza   sürpriz  hediyemiz olacak. Okul olarak  Kızılay'a kan bağışı yaparken öğrencilerimize de  kan bağışının önemi ve Kızılay  hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerimiz Kızılay'ı daha yakından tanıma fırsatı yakaladılar. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Veliler ise kan vermeye geldikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler ve etkinliğin  her kurumda belirli aralıklarla yapılmasını istediler.  Ayrıca etkinlikte  emeği geçenlere teşekkür ettiler.

09-01-202409-01-202409-01-202409-01-202409-01-202409-01-2024

Yayın: 09.01.2024 - Güncelleme: 09.01.2024 14:31 - Görüntülenme: 30